Op zoek naar opleiding training coaching?

 
opleiding training coaching
Basisopleiding Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Uit 1 ervaringen. Lesinhoud was overzichtelijk en duidelijk. De docent was deskundig. Hij gaf ons de gelegenheid om goed te oefenen in de les. Klassikaal werden er casus besproken wat en het huiswerk. De opleiding heeft mij meer inzicht geboden in het coachen en heb er om mijn werk ook profijt van. Praktijkgericht en direct toepasbaar programma over coaching 4 maanden.
448 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
Ook voor leren in je organisatie. Volumekorting, incompany training, social learning met collega's' en altijd real-time inzicht. Inschrijven met laagste prijsgarantie. Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk! 95 vragen over Coaching. Ik wil de opleiding tot Immocoach misschien volgen, maar ben benieuwd wat ik wettelijk allemaal met dit diploma mag doen?
Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Maar u wilt zich graag verder ontwikkelen in verandermanagement en coaching om beter voorbereid te zijn op grote veranderingen en het begeleiden van uw medewerkers daarbij. Zoekt u naar praktische en toepasbare kennis en vaardigheden op het gebied van coaching? Dan is de boeiende Basisopleiding Coaching ideaal voor u. De training Coachingsvaardigheden is ontwikkeld voor iedereen die in een coachingsrol actief is of dit wordt.
Dynamiek Training coaching advies opleidingen.
Een opleiding of training bij Dynamiek is altijd praktijkgericht, persoonlijk en actueel. Coach de begeleider. Begeleidt u mensen als hulpverlener, leerkracht, manager? Vindt u dat het tijd is om even stil te staan bij uw eigen functioneren en welbevinden? Wilt u werken aan uw vaardigheden, energie, relaties met anderen, zelfvertrouwen, toekomstperspectief? Dan is coaching een perfecte manier om stil te staan bij uzelf op een constructieve manier.
Quest for training coaching training advies opleiding.
Hoe liggen de kwaliteiten? Uit je hoofd en naar je gevoel. Door inspanning ontspanning en met plezier. Hoe leuk kan samen doen, leren en ontdekken zijn? Zullen we samenwerken? Samenwerken met Quest for training voor coaching, opleiding, advies of training?
Coachen als beroep ICM opleidingen trainingen.
Op het gebied van coaching, biedt ICM je de ICM Coachingsopleiding. In deze opleiding maak je in 5 maanden kennis met alle facetten van het coachingsvak. Je ontwikkelt inzicht en vaardigheden op het gebied van onder andere jouw persoonlijke coachingskwaliteiten, diverse coachingstechnieken en instrumenten en hoe je om kunt gaan met weerstanden. De ICM Coachingsopleiding is geaccrediteerd door De Nederlandse Orde van Beroepcoaches NOBCO. Ben je geïnteresseerd het mediationvak, dan is de ICM Mediation opleiding geschikt voor jou. Deze opleiding is geaccrediteerd door het Nederlands Mediation Instituut NMI en geeft je een uitgebreid overzicht van alle aspecten van mediation. Je ontwikkelt je om organisaties en mensen te begeleiden bij conflictsituaties, spanningen en geschillen. Coachen als beroep Trainingen. Naast de opleidingen binnen de categorie Coachen als Beroep biedt ICM ook diverste trainingen aan in dit vakgebied. In de praktijkgerichte training Coachingstechnieken en instrumenten en in de training Effectief omgaan met weerstanden, ontwikkel je zeer gericht jouw coachingsvaardigheden naar een professioneel niveau.
Trainingen Wieringa Partners.
Onze cliënten zijn zich hiervan volledig bewust. Het vinden van de béste opleidingen, trainingen, coaching en advisering tegen een scherpe prijs is binnen het uitgebreide aanbod echter niet eenvoudig. Op basis van onze eigen ervaringen hebben wij een pakket samengesteld dat specifiek is gericht op de jongste ontwikkelingen en innovaties in de financiële sector. Inhoud en aanbod van onze opleidingen en trainingen worden permanent aangepast aan de laatste ontwikkelingen en bieden u de garantie op de best mogelijke training.
Inspiration4you.eu Opleiding, training, coaching, begeleiding.
OPLEIDING, TRAINING, COACHING EN BEGELEIDING. ONTWIKKELEN VANUIT JE KRACHT, JE PERSOONLIJKE TIME-OUT. VISION TALENT DEVELOPMENT. TEAM INTO THE WORLD. SALESTRAININGEN MET DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT. Home Onze droom en kijk op de wereld Opleiding, training, coaching en begeleiding Inspiratienetwerk Blog Contact.
ErkendeTrainersopleiding, Post-HBO Blankestijn Partners.
Dit doet ze met volle aandacht, respect en liefde en ze laat niet eerder los tot de deelnemer begint te bewegen in zijn ontwikkeling. Guido Zoomers, Projectmanager MOTO, Brandweer Zuid-Limburg. Een training volgen bij Blankestijn Partners is een diepgaand proces ervaren waarbij je stap voor stap bij de kern komt. Eenmaal bij de kern wordt het resultaat bekrachtigd, zodat je er echt op een effectieve manier mee verder kunt. Silvia heeft niet alleen een stempel gedrukt op het vakmanschap van honderden professionals op het gebied van training en coaching, zij zet zich ook met hart en ziel in om anderen te begeleiden om trainer van het jaar te worden. Door de combinatie van theorie, praktijk en leercoaching zit ik helemaal in een flow van leren en ontwikkelen, nadenken over mezelf, leren voelen, reflecteren en ervaren. Willeke Lankamp, Lankamp Coaching. Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel. Kennis en inspiratie. 28 augustus 2020, door: ir. Ik wil coach worden; welke coach competenties moet ik ontwikkelen?
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
Binnen Het Coach Bureau traint zij onder meer andere wandelcoaches in het werken met groepen. Met haar aanstekelijke enthousiasme, uitstekende vermogen om af te stemmen op de groep en deskundigheid om groepen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen is zij daarvoor de aangewezen persoon. Marian is gecertificeerd trainer Vakopleiding train de trainer, bij de stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Daphne studeerde Bos en Natuurbeheer aan de Wageningen Universiteit én Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants. Een goede beheersing van het Engels is een must. Co-Active Coaching: Fundamentals. Ben je al werkzaam als beginnende coach? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling van je coachingsvaardigheden? Deze cursus laat je een stap vooruit zetten. De cursus is daarnaast uitermate geschikt om krachtige vaardigheden te trainen in je werk als trainer, manager, LD professional, HR business partner of onderwijzer. Vereisten: je houdt van interactief leren en staat open voor reflectie. Feedback en leren door te doen inspireren jou. Je hebt minimaal HBO werk-en denkniveau. De training is in het Engels of in het Nederlands te volgen. Wat je meeneemt van deze training? Je maakt kennis met het ORSC programma: leer de basisvaardigheden en belangrijkste principes van het coachen in relatiesystemen. Je leert te vertrouwen op de kracht van je coachees. Je ontwikkelt jezelf tot professioneel coach ICF geaccrediteerd ACTP, een internationaal erkende coachopleiding. Opleidingen en trainingen. Leiderschap en management.
Korte opleiding Trainer/Coach.
In deze module maak je kennis met veel verschillende manieren van coachen en leer je in korte tijd wat jouw eigen voorkeursstijl van coachen is. Verder krijg je ook zicht op de effecten van deze verschillende manieren van coaching op de coachvraag. Omdat je in korte coachingssessies werkt, kom je snel tot de essentie en wordt het ook duidelijk wat voor klanten en wat voor coachingsvragen specifiek bij jou passen. Bij oplossingsgericht coachen gaat het er niet om wat er niet goed gaat, maar juist wat wel goed gaat. Oplossingsgericht coachen richt zich dus direct op de oplossing zonder zich op het probleem te richten. Analyseren van wat wel werkt, wat wel goed gaat, wat wel resultaat oplevert, is de essentie van oplossingsgericht coachen. Het resultaat van oplossingsgericht coachen is dat cliënten vaak in snel tempo weer gebruik kunnen maken van hun eigen hulpbronnen en hun zelfvertrouwen terug kunnen vinden. In dit blok leer je oplossingsgericht vragen te stellen, fris te kijken en te analyseren welke ingrediënten de klant helpen. De Korte Opleiding tot Trainer/Coach wordt gegeven op vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2020.

Contacteer ons