Op zoek naar basisopleiding?

 
basisopleiding
Basisopleiding Consulent Wmo SOSV Opleidingen.
Bij een voldoende resultaat ontvangt de cursist een SOSV-diploma Basisopleiding Wmo, met daarop vermeld het niveau, de lengte en de inhoud van de opleiding. De Basisopleiding Consulent Wmo is ingericht voor mensen die een functie als Consulent Wmo overwegen of ambiëren.
Opleiding douane declarant.
6 dag Alternatieven.: Basisopleiding douane declarant ONLINE. Basisopleiding douane declarant AVOND. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie. Schrijf je direct in. Al onze klassikale opleidingen voldoen aan de RIVM-regels. Twijfel je nog op heb je vragen?
De basisopleiding. ACT opleiding SeeTrue ACT opleiding.
De basisopleiding ACT heeft een totale studiebelasting van 75 werkuren, waarvan 36 contacturen. Dit is exclusief de dagelijkse meditatie en andere ACT-oefeningen voor thuis. Deze basisopleiding ACT zal de zes zuilen van Acceptance and Commitment Therapy uitleggen aan de hand van demonstraties en vooral; veel zelfonderzoek.
Basisopleiding Zorgcoördinator KPC Groep.
KPC Groep biedt ondersteuning met een speciaal opleidingsprogramma. De basisopleiding voor zorgcoördinatoren in het voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs richt zich op de vijf kerntaken van de zorgcoördinator. Deze opleiding bieden we zowel incompany als op basis van open inschrijving aan.
Basisopleiding Apanta.
Deze basisopleiding biedt een intensieve kennismaking met zowel de theorie als de praktijk van de persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie voorheen cliëntgerichte psychotherapie. Naast het bestuderen en bespreken van de literatuur ligt de nadruk op het oefenen met en eigen maken van de persoonsgerichte experiëntiële manier van werken door middel van rollenspelen, demonstraties, DVD-materiaal en door cursisten ingebrachte casuïstiek.
MBO Basisopleiding Pedagogisch medewerker 3 kinderopvang MBO-opleidingen EDUmatch te Afstandsonderwijs ROC.nl.
Na succesvolle afronding van de basisopleiding kun je met vrijstellingen doorstromen naar de volledige MBO-opleiding. Inhoud van de MBO Basisopleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker 4 Kinderopvang. Deze basisopleiding omvat een aantal modules uit de MBO-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker 4 Kinderopvang. Kinderopvang in Nederland.
Basisopleiding tekenen en schilderen Wackers AcademieWackers Academie.
Of je een beginner bent of al gevorderd, dat maakt bij de Wackers Academie niet uit. In tegenstelling tot andere kunstacademies mag iedereen vanaf 17 jaar de basisopleiding of onze andere opleidingen volgen. Je hoeft dus géén toelatingsexamen te doen.
Basisopleiding Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
06 10 45 38 04. Als je op zoek bent naar een praktische en direct toepasbare basisopleiding op het gebied van coaching, dan is deze opleiding de juiste keuze. Je leert de basis van het coachen en je gaat aan de slag met rollenspelen.
MBO-basisopleiding Verpleegkundige, in korte tijd de basis van het vak LOI.
In deze basisopleiding komen de eerste modules uit de erkende opleiding MBO Verpleegkundige aan bod. Zo leer je onder meer alles over gesprekstechnieken, de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, persoonlijke verzorging en medisch rekenen. Meer over de inhoud.
Voordelig een basisopleiding volgen bij het NTI MBO-College.
Start dan snel met de Basisopleiding Tandartsassistente van het NTI MBO-College en maak je droom waar! 6 of 9 maanden. Vanaf 6338, p/m. Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie. Leer de meest uiteenlopende evenementen te organiseren met de basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI MBO-College!
Basisopleiding Verandermanagement Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
Professionals die zich verder willen bekwamen en hun kennis willen aanscherpen en dat bij voorkeur doen met de best beschikbare kennis, materialen en gereedschappen én in het gezelschap van andere gedreven professionals. De Basisopleiding Verandermanagement in het kort. 6.800, exclusief arrangementskosten á 565.,
Basisopleiding Informatica NCOI Opleidingen en Trainingen.
Doel en opzet. De docenten besteden ruimschoots aandacht aan de uitleg van de diverse onderwerpen. Na het volgen van deze basisopleiding begrijp je beter hoe IT een bijdrage kan leveren binnen organisaties. De theorie wordt steeds gekoppeld aan de praktijk.

Contacteer ons